Tuz Lambası

Wiki Article

Haberin devamı Kas Ağrılarını Dindirir: Eklem ve kas balkıları havanın neminin çokça evetğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği evetğu bâtınin kas ve eklem ağrılarını da azaltır.

Siz bile onun adını kesif pıtrak duyuyorsanız ama aklınızda da "Tuz lambası nedir, ne davranışe yarar tam olarak?" gibi sorular oluşuyorsa yakın yere geldiniz demektir. Faydalarından tasarrufına, tuz lambasını bütün yönleriyle aşinalık vakitı şimdi! Tuz Lambası Nedir?

Natürel tuz lambalarının ürettiği negatif iyonlar sayesinde havayı iyonize ika yeteneği özellikle teneffüs yolunu ait rahatsızlığı olan kişilerin henüz hafif bir nefes almasını sağlayabilmektedir.

Ortamdaki Rutubet Dengesini Katkısızlar: Tuz suyu hapsedici özelliğe sahiptir. Bu sebeple tuz lambaları da havanın şu denli nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları, ortamdaki ziyade nemi hapseder ve havanın rutubet rasyoını dengede cirim.

Kendini sükûnet ve içi geniş hisseden bireyler kolay hizmetlerine konsantre olabilirler. Tuz lambasının umum etkileri birleştiğinde insanda kolayca odaklanma ve güçlü performansta çkırmızıışma etkisi yapar.

İyi kalitede ki bir tuz lambaları haklı türde bir ampul ile gelecektir ancak ampul kalitesi ne olursa olsun böylece bu tarz şeylerinda bir ömrü olacağından ve belli bir süre sonrasında değkonutirmeniz gerekeceğini unutmayın.

Yukarıda da anlattığımız gibi tuz rutubet çekici bir özelliğe sahiptir ve bu tuz lambası sebeple çok nemli ortamlarda uzun süre durması halinde lamba mazarrat görür. şayet aşırı neme sunulan kalmasına karşın tuz lambanızda bir tadil, bozulma olmuyorsa bu da cali olabileceğine işarettir.

Kas Balkılarını Dindirir: Eklem ve kas ağrıları havanın nemi fazla olduğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği olduğu bâtınin kas, eklem ve romatizma vecalarını da azaltır.

Tuz lambası elde etmek yürekin öncelikle doğal mineral kaynağı olan kayaç tuzları defa ile oyulur. Ardından oyulan kayaç tuzunun içine bir lamba veya mum yerleştirilir.

Ama tam verimliliği bulmak için bir odada kullanılan tuz lambanın yalnızca o oda karınin koygun olduğunu yaşadığımız evin geneli bâtınin kullanmamız icap ettiğini unutmamamız gerekir.

Aynı zamanda tuz lamba tek yetişkinler karınin değil, her yaş grubuna mensup insanoğluın yararlanmaına uygundur.

Modern hayat içerisinde durum saha sanayileşme ve gelişen teknoloji katıksız bir hayat sürmemizi önleyebilmekte. Fakat buna rağmen doğallıktan vazgeçmeyenlerdenseniz tuz lambaları tam da size nazaran!

Nitelik seçeneği olarak genel olarak beyaz zehir yahut celi sarı tonlara iye kaya tuzları bulunurken kıpkızıl renklerin hakim olduğu dekorlarda gri renkli Çankırı tuz lambalarını yeğleme edebilirsiniz.

Son zamanlarda her yerde zıtmıza çıdem Tuz Lambası Ne İşe Yarar? sorusunu aklımıza getiriyor. Rastgele bir mekanda olan bir tuz lambasının kâre yaraması bâtınin devir boyu kullanmaı salık ediliyor.

Report this wiki page