Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Nefis Dalamak Tarifleri uygulamamızı indirerek tariflere çok daha hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

Bebeğin uyuduğu odada tuz lambasının bulundurulması bebeğin daha esenlıklı ve yoğun uyumasını esenlar.

Doğal tuz lambalarının ürettiği olumsuz iyonlar sayesinde havayı iyonize etme yeteneği özellikle teneffüs yolunu ilgilendiren rahatsızlığı olan kişilerin elan rahatlık bir dem almasını sağlamlayabilmektedir.

Ortamdaki Gönen Dengesini Sağlamlar: Tuz suyu hapsedici özelliğe sahiptir. Bu sebeple tuz lambaları da havanın çokça nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları, ortamdaki okkalı nemi hapseder ve havanın gönen tenasüpını dengede meblağ.

Hem göstermelik ışıklandırma hem de şeb lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazanmıştırrabilirsiniz.

Bu nesnelerin kullanmaı, mekanın değişiklığına ve aydınlatma aracı ihtiyacına ilgilı olarak tadil gösterir. İnsan esenlığı sinein yararlı olan olumsuz iyonların salınımını gerçekleştirerek albeni kalitesini fazlalıkrmasından dolayı ev içinde ve büro gibi alanlarda tüm odalar muhtevain kullanıma uygundur. Astım kabilinden solunum yolu rahatsızlıkları kâin kişilerin daha erinçli bir şekilde nefes hileıp vermesine yardımcı olur. Çallıkışma odaları ve davranışbölgeleri üzere mekanlarda kullanıldığı durumlarda vacip olan konsantrasyonu katkısızlayarak mevcut dikkat dağınıklıklarının ortadan kaldırılmasında berenarı etkilidir. Kullanma sonucunda faziletli performans bileğerlerine ehil çallıkışma olanağına ehil olunmuş olabilir. Yetişhınç döşek odası ve çocuk odalarında kayaç tuzu akşam lambası göreviyle bile kullanılabilir. Bu fakatçla kullanıldığı durumlarda uykunun daha nitelikli ve geniş başüstüneğu, uzmanlarca maruz bilgiler arasındadır. Sağlamladığı faydalardan müstefit olmak amacıyla kullanımların haricinde, göstermelik görünümünü yaşama alanlarına yüklenmek ve farklı dekorasyonlar kurmak üzere da kullanıma uygundur. Dahil başüstüneğu tüm alanlarda dem alma konusunda yarattığı rahatlık ve tutku şikayetlerinde oluşturduğu tenakus ile ön plana çıkar. Ayrıca ürünlerin gündüz vakitlerinden çok akşam vakitlerinde kullanılması referans edilir.

8. Kas ve eklem balkılarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki bir araba nemi kendine çekerek vasatın rutubet seviyesini dengelediğinden, rutubet, gönen kabilinden sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal ağrılara, kas ve eklem ağrılarına yavuz gelebiliyor, bu tür ağrıların azalmasına yardımcı oluyor.

Kas Balkılarını Dindirir: Eklem ve kas vecaları havanın nemi lüks evetğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği olduğu karınin kas, eklem ve romatizma vecalarını da azaltır.

Tuz lambası tuzakırken uyanıklık etmeniz gereken bir başka benek ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla hamam pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Parafin ışık yayan himalaya tuzu lambası da vardır.

Karşı veren tuz lambaları havayı temizleyici özellikleri sayesinde vücudun kendini henüz zinde hissetmesini de sağlamlar.

Teneffüs Yolu Emrazına İyi Geliyor: Tuz lambası en çok kullanıldığı mekânın havasını izole etmesi ile ilgi çekmektedir. Kullanıldığı ortamda yaydığı olumsuz iyonlar teneffüs yolları hastalıklarına iyi gelmektedir.

Özellikle aşırı nemi dengeleme yeteneğine mevla olan tuz lambaları, aşırı nemin amil olabileceği kas balkılarının azalmasını ve bu ağrıların önlenmesini sağlamlayabilir.

Dirimlik ve tuz lambası konfor açısından birtakımı rahatlıklar sunmasının katı aralık bu ürünler, dekorasyon olarak da kullanılabilir. Evinizde ışığa ihtiyaç duyduğunuz masa, raf, dolap kabilinden herhangi bir yerde kullanabileceğiniz kabilinden estetik duracağınız düşündüğünüz rastgele bir yerde de kullanabilirsiniz. Kullandığınız yerde şık ve otantik bir ambiyans sunacak olan bu özgün lamba çeşitlerini havasını tüketmek istediğiniz alan ve mekânlarda kullanabilirsiniz. Çok bir küme elektronik aletin başüstüneğu bir odada kullanmak odadaki radyasyonu emmesini ve havayı iyiden iyiye temizlemesini esenlayacaktır. Seçeceğiniz uzun tuz lamba evet da diğer herhangi modeller de havanın ve düzlemın temizliği muhtevain oldukça fonksiyoneldir. Bu aşamada bütün avize modellerimize bakabilirsiniz.

Şayet göz yahut bulunduğunuz düzın kapı ve penceresi umumi olarak kategorik ise lambanın yaydığı menfi iyon düz vâsilediği bâtınin çok bir araba etkin olmayacak ve rantabilite tenasüpı düşecektir.

Report this wiki page